Tutulma

Tutulma Filmi

2010 Yılı Amerikan Birleşik Devletleri Yapımı

Fantastik, Gerilim, Gizem, Korku, Romantik türünde bir film.

David Slade'nin yönetmenliğinde bir film. Bilindiği üzere Alacakaranlık ve Alacakaranlık Yeni Ay filmlerinin yönetmenliğini Chris Weitz yapmıştı. Bu filmde farklı bir yönetmenle karşımıza çıkılıyor.

Senaryosunu Melissa Rosenberg yazmıştır. Rosenberg'in ayrıca film hakkında açıklamalarını görebilmek için isminin üzerine tıklayınız.

Stephenie Meyer'in yazdığı Alacakaranlık Efsanesi serisinin üçüncü kitabının filme uyarlanmış halidir. Stephenie Meyer çok başarılı bir yapıtın senaryosunu böylelikle yazmış oldu.

Filmin yapımcılığını, Karen Rosenfelt, Greg Mooradian, Wyck Godfrey, Mark Morgan paylaşmışlardır.

Görüntü Yönetmeni, ünlü filmlerde imzası olan Javier Aguirresarobe'dir.

Ünlü sanatçı ve filmlere yaptığı müziklerle dünyaca ünlenen Howard Shore bu filminde müziklerini yapmıştır.

Tabiiki böyle bir filme kaliteli bir şirket eşlik etmiştir. Dağıtımını Tiglon şirketi üslenmiştir.

Filmin Türkiye'deki gösterimi 02 Temmuz 2010 tarihidir. Herkeze bol tutulmalı günler... :)

Tutulma Filminin Oyuncuları Aşağıda Listelenmiştir. İsimlerin üzerine tıklayarak oyuncularla ilgili ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Robert Pattinson, Kristen Stewart, Ashley Greene, Taylor Lautner, Dakota Fanning, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Nikki Reed, Anna Kendrick, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Billy Burke, Michael Sheen, Bryce Dallas Howard, Jamie Campbell Bower, Jodelle Ferland, Alex Meraz, Cameron Bright, Michael Welch, Kirsten Prout, Xavier Samuel, Charlie Bewley, Christian Serratos, Justin Chon, Gil Birmingham, Bronson Pelletier, Sarah Clarke, Daniel Cudmore, Chaske Spencer, Christopher Heyerdahl, Kiowa Gordon, Jack Huston, Tinsel Korey, Luisana Lopilato, Tyson Houseman, Catalina Sandino Moreno, Booboo Stewart, Julia Jones, Sabrina Frank, Monique Ganderton, Ben Mezrich, Justin Rain

Tutulma Filminin Konusu

Bella korkmaktadır.Kendisinden ve ailesinden öc alınmak isteniyor.Kötü düşünceli vampir Bella'yı takip eder ve sürekli onu araştırır ve en ufak bir yalnızlığında onu öldürmek için çabalar. Bütün bu tehlikelerin arasında Bella Edward ve Jacob'ın arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Edward bir vampirdir. Jacob ise bir kurt adamdır. Bilindiği üzere kurt adamlar ve vampirler arasında yıllar boyu söylenen efsanelere göre büyük bir düşmanlık vardır. Böyle olduğu için Bella deymi yerindeyse iki arada bir derede kalır. Bella yaşam ve ölüm arasında gidip gelir ya yaşamı ya da ölümü seçecektir. Bella ölecek mi yoksa yaşayacak mı? Bu sorunun cevabını filmi izledikten sonra öğreneceğiz... Sizce ne olacak?

Tutulma Filmi Fragmanı

0 yorum:

Yorum Gönder

Kariyer Grup Adlı Online İş Platformumuzda Çalışacak Kişiler Aranmaktadır. Başvuru Yapmak İçin Kariyer Grup'a Tıklayınız...

Tasarım: ByMahkum